Шахтар поніс суттєві кадрові втрати: КДК УАФ оголосив жорстке рішення щодо Бондаренка та Гочолейшвілі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1121
0 голосів
Шахтар поніс суттєві кадрові втрати: КДК УАФ оголосив жорстке рішення щодо Бондаренка та Гочолейшвілі
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар
Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив низку рішень стосовно дискваліфікацій гравців за підсумками четвертого та п’ятого туру УПЛ.

КДК УАФ ухвалив рішення стосовно тривалості дискваліфікацій для футболістів, які отримали прямі вилучення у четвертому та п’ятому турі УПЛ.

  • Хавбек Кривбаса Дмитро Хомченовський, який був вилучений у грі четвертого туру з Шахтарем (3:3), відсторонений від участі у змаганнях на два матчі, з яких на один матч умовно;
  • Хавбек Шахтаря Артем Бондаренко, що був вилучений у цій же грі, відсторонений від участі у змаганнях на три матчі. Було враховано, що його порушення сталося під час умовного покарання (він раніше отримав два матчі дискваліфікації, один з яких умовно, за видалення у грі другого туру з Вересом (1:1)).
  • Нападник Вереса Максим Марусич, який був вилучений у грі четвертого туру з Ворсклою (1:2), відсторонений від участі у змаганнях на два матчі, з яких на один матч умовно;
  • Захисник Шахтаря Георгій Гочолейшвілі, який був вилучений у грі п’ятого туру з Колосом (2:1), відсторонений від участі у змаганнях на два матчі.

Таким чином, Шахтар залишиться без двох своїх основних футболістів на два наступні матчі УПЛ. В шостому турі команда Патріка ван Леувена в гостях зіграє проти Миная, а в сьомому вдома прийме Оболонь.