«Отримати дозвіл наразі неможливо»: матч між Динамо та Металістом 1925 відбудеться без вболівальників

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
301
0 голосів
«Отримати дозвіл наразі неможливо»: матч між Динамо та Металістом 1925 відбудеться без вболівальників
Металіст 1925. Фото: сайт харківського клубу
Генеральний директор харківського Металіста 1925 Андрій Недєлін розповів, що матч 18-го туру УПЛ проти київського Динамо пройде без глядачів.

Матч 18-го туру УПЛ між харківським Металістом 1925 та київським Динамо пройде без глядачів. Про це заявив генеральний директор харків'ян Андрій Недєлін:

«Стадіон «Динамо» не отримав підпис від ДСНС та КМВА щодо сертифікованих укриттів. Допуск уболівальників можна отримати лише у тому випадку, коли на стадіоні чи біля нього в радіусі не більше 300-400 метрів є сертифіковане бомбосховище. Такого сертифікованого бомбосховища на стадіоні немає, і біля нього теж немає.

Відповідно, отримати дозвіл на проведення матчу з уболівальниками неможливо. На 95% ми проведемо матч з тією кількістю людей, яка сьогодні передбачена регламентом проведення змагань у воєнний час – 280 осіб на дві команди», – розповів Неделін в коментарі Tribuna.

Матч між харківським Металістом 1925 та київським Динамо заплановано на 25 лютого. Початок гри о 15:30. Поєдинок буде зіграно в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

  • На зимову перерву Динамо пішло, маючи в активі 28 очок, які дозволяють «біло-синім» посідати п'яте місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Металіст 1925 на зимову паузу пішов, посідаючи 12 місце в турнірній таблиці УПЛ та маючи 15 балів у своєму активі.