«Шевченко переживає за український клуб»: Срна – про враження президента УАФ від гри Шахтаря у матчі з Марселем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
840
1 голос
«Шевченко переживає за український клуб»: Срна – про враження президента УАФ від гри Шахтаря у матчі з Марселем
Даріо Срна. Фото: Google
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна прокоментував результат матчу з Марселем в 1/16 фіналу Ліги Європи та розповів про враження Андрія Шевченка від гри донецького клубу.

Донецький Шахтар у домашній зустрічі в Гамбурзі розписав нічию із Марселем (2:2) у першій грі стикових матчів Ліги Європи.

Даріо Срна прокоментував результат донеччан:

«Задоволений і незадоволений. Вважаю, що ми були ближчими до перемоги, з урахуванням, що це перша офіційна гра за два місяці. Почали добре. Останній пас іноді був не дуже добрим, але показали характер після 0:1 та 1:2. В принципі можна бути задоволеним – все попереду. Я дуже задоволений рівнем підготовки. У Марселі нам потрібна лише перемога».

Спортивний директор Шахтаря розповів про враження Андрія Шевченка від матчу:

«Тому і такий настрій – тільки на перемогу. Буде важко, але йдемо до кінця. Андрій Шевченко переживає за український клуб, за Шахтар. Він радий, що ми показуємо такий футбол, що б’ємось за очки для українського футболу», – сказав Срна в коментарі для Тerrikon.

  • Зазначимо, що матч-відповідь між командами пройде 22 лютого. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Нагадаємо, що 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.