Легендарний клуб зіграв з Зенітом: колишня команда Пеле та Неймара поступилася колективу Тимощука

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
179
2 голоси
Легендарний клуб зіграв з Зенітом: колишня команда Пеле та Неймара поступилася колективу Тимощука
Зеніт – Сантос. Фото: Google
Бразильський Сантос зіграв проти російського Зеніта із Санкт-Петербурга в рамках Кубка рівноправності, що проходить у Катарі. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь команди з країни-терориста.

Вчора, 13 лютого, Зеніт, у якому працює асистентом головного тренера Анатолій Тимощук, обіграв у Катарі на турнірі Кубка рівноправності Сантос (4:1).

Варто відзначити, що рідний клуб Пеле та Неймара грав молодіжним складом. Найстаршим футболістом у бразильській команді був капітан команди 24-річний півзахисник Вінісіус.

Нагадаємо, що зрадник України Анатолій Тимощук й досі є рекордсменом нашої національної збірної за кількістю проведених матчів: 144 поєдинки, чотири голи.

  • УАФ позбавила колаборанта всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Cанкт-Петербурзького Зеніту Тимощук працює з 2017 року.
  • Пеле помер 29 грудня 2022 року у віці 82 років. Бразилець є єдиним гравцем, якому тричі підкорявся кубок чемпіонату світу (1958, 1962, 1970). 
  • У складі Сантоса легенда відіграв 1120 матчів у всіх змаганнях та забив 1087 голів, що дозволило команді сумарно виграти 31 трофей.
  • Неймар провів у складі Сантоса 142 поєдинки, наніс 73 результативних удари та 37 разів асистував партнерам по команді.