«Ми допускаємо можливість показу матчів на УПЛ ТБ»: директор Дніпра-1 – про створення єдиного телепулу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
259
0 голосів
«Ми допускаємо можливість показу матчів на УПЛ ТБ»: директор Дніпра-1 – про створення єдиного телепулу
В’ячеслав Фрідман. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман прокоментував інформацію, що дніпровський клуб, як і Динамо та Зоря, допускає можливість паралельних трансляцій своїх домашніх матчів на УПЛ ТБ.

В’ячеслав Фрідман заявив, що Дніпро-1, Динамо та Зоря допускають можливість паралельних трансляцій своїх домашніх матчів на УПЛ ТБ:

«Якщо говорити про цей сезон, ми продовжимо транслюватися на безплатних каналах 2+2 і ТЕТ, як і було раніше. Ми і Динамо – на 2+2, а Зоря – на ТЕТ. Але ми допускаємо можливість, що паралельно нас будуть показувати на платформі УПЛ ТБ. Але ми ще повинні з 1+1 уточнити наші контракти.

В принципі, ми не проти, але в будь-якому випадку залишимось на безплатній платформі. Будемо там і там. А що буде наступного сезону, думатимемо наприкінці травня та на початку червня. Можливо, об’єднаємося і будемо транслюватися тільки на УПЛ ТБ», – сказав комерційний директор Дніпра-1 в коментарі для Tribuna.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про запуск нового спортивного каналу – УПЛ ТБ, дистрибуцією якого займатиметься 1+1 media.

  • 23 лютого на телеканалі відбудеться офіційна трансляція першого матчу чемпіонату України.
  • Побачити УПЛ ТБ можна буде в межах базових підписок як на ОТТ-платформах, так і кабельному ТБ і DTH-платформі Viasat.
  • Наразі лідерами турнірної таблиці є Кривбас та Дніпро-1, які мають по 34 бали за 17 турів.