Найвідоміший український гравець взяв участь у шоу-матчі з росіянами: він нарвався на жорстку критику

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
651
1 голос
Найвідоміший український гравець взяв участь у шоу-матчі з росіянами: він нарвався на жорстку критику
S1mple. Фото: NAVI
Гравець команди NAVI Олександр Костилєв, відомий як s1mple, зіграв в одному матчі із росіянами. Вчинок вже засудила українська кіберспортивна спільнота

Український кіберспортсмен Олександр Костилєв потрапив у скандал. Він взяв участь в одному виставковому матчі разом із росіянами.

Як повідомляє телеграм-канал Кацапське інферно, Костилєв, більш відомий у кіберспортивній спільноті як s1mple, разом із ще одним українським гравцем evelone, зіграли у шоуматчі з російськими гравцями та стримерами Overdrive та donk.

На цю подію бурхливо відреагувала українська кібеспортивна спільнота. Наприклад, коментатор Олександр Петрик заявив, що не здивований такому вчинку s1mple.

"Сімпл вчергове нагадав, що живе у паралельній реальності. Не дивуюсь. Шкода, бо він не усвідомлює, що міг би колосально допомагати Україні. Він міг би бути одним з найгучніших українських голосів у світі. Поруч з Усиком, Харлан, Світоліною. Але він все про***ав. Дурень", – написав Петрик на своїй сторінці у соцмережі Х.

Ще один коментатор, Олексій Малецький на прізвисько «уХо» закликав Костилєва спитати в російських кіберспортсменів, як їм вбивства українців армією РФ.

«Чуєш, s1mple. Не питав у своїх дружків, як їм останні вбивства, які скоїла русня? Бачив, там в Полтаві більше 50 людей вбили, у Львові цілу родину. Не знаєш, як вони до війни ставляться? Може вони підтримують вбивства українців? Запитай, Саш», – написав Малецький у соцмережі Х.

  • Олександру Костилєву 26 років. До NAVI він прийшов у 2016 році. З того часу виграв 10 турнірів.
  • Клуб NAVI з 2022 року став амбасадором фандрейзингової платформи United 24.