Українська команда тріумфувала на престижному світовому турнірі: сума призових вражає

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
497
4 голоси
Українська команда тріумфувала на престижному світовому турнірі: сума призових вражає
Гравці Navi. Фото: Google
Тріумфувавши на турнірі  Esports World Cup українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) збагатилась на майже півмільйона доларів США.

Напередодні, 21 липня, відбувся фінал турніру Esports World Cup, де українська кіберспортивна команди Natus Vincere (NAVI) на характері здолала колектив перемогла G2. Зустріч проходила у форматі bo3 (best of 3). NaVi виграли у суперника з рахунком 2:1.

Цікаво, що вирішальною мапою стала Inferno, яку NAVI не грали з фіналу Copenhagen Major. Першу половину NaVi програли, але фінальний результат карти зафіксував тріумф нашої команди - 13:6.

Завдяки перемозі на цьому турнірі, «народжені перемагати» заробили 400 тисяч доларів США. Тож, станом на сьогодні, сума призових NaVi за 2024 рік збільшилася майже вдвічі. За календарний рік українська організація вже заробила 1 мільйон 600 тисяч доларів США.

«Народжені перемагати» виступали на BLAST Groups, Katowice, PGL Copenhagen, ESL Pro League, IEM Dallas, BLAST Spring Finals, EWC. Найбільше призових NaVi заробили на переможних для себе турнірах: PGL Copenhagen ($500 000) та EWC ($400 000).

  • Наступний матч NaVi відбудеться 31 липня на турнірі BLAST Premier Fall Groups 2024.