«Відкриває свій рот»: промоутер Ломаченка та Ф'юрі розкритикував команду Усика – що розлютило фахівця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1842
0 голосів
«Відкриває свій рот»: промоутер Ломаченка та Ф'юрі розкритикував команду Усика – що розлютило фахівця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі Боб Арум негативно висловився на адресу команди українського чемпіона Олександра Усика.

Боб Арум заявив, що іноді випадково трапляється, що боксер отримує розсічення, а це значить, що ніякої вини Тайсона Ф'юрі у переносі бою з Олександра Усика немає.

«Професійний боєць, яким є Тайсон Ф'юрі, отримав розсічення на тренуванні. Таке трапляється нечасто, але трапляється. 

І коли інша сторона сумнівається в цьому, незважаючи на те, що боєць витратив дуже багато часу на підготовку до поєдинку, який довелося відкласти, - це безглуздо. Не дивно, що це зачепило Ф'юрі. Мене б це теж зачепило».

Промоутер британця, який також представляє інтереси Василя Ломаченка, закликав команду Усика, а саме його менеджера Егіса Клімаса, бути більш обачними у своїх словах.

«Чому так постійно відбувається в боксі, коли трапляється нещаслива травма, а інша сторона відкриває свій рот, немов це провина бійця, який її отримав? У цьому немає жодного сенсу. 

Ми повинні краще поводитися в боксі. І Егіс Клімас, відмінний хлопець і мій друг, повинен добре про це знати», - сказав Арум в інтерв'ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, що Клімас грубо та нецензурно розкритикував Тайсона, коли стало відомо, що 17лютого поєдинку не буде.

Раніше ми публікували ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу Сенченко, Котельник та Шатернікова висловилися щодо переносу бою українця та британця.

  • Бій між Ф’юрі та Усиком (21-0, 14 КО) пройде 18 травня.
  • Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.