«Бізнес та великі гроші»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Берінчик досі не бився з топами дивізіону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1967
0 голосів
«Бізнес та великі гроші»: колишній чемпіон світу пояснив, чому Берінчик досі не бився з топами дивізіону
Денис Берінчик. Фото: Google
Колишній український чемпіон світу В’ячеслав Сенченко розповів, чому Денис Берінчик, який ще не знає гіркоти поразок на професійному ринзі, досі не провів поєдинків з топ-бійцями легкого дивізіону.

У WBO санкціонували титульний бій у легкій вазі Дениса Берінчика з Емануелем Наваррете. Цей поєдинок стане першою можливістю для українця поборотися за пояс чемпіона світу.

В’ячеслав Сенченко в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express.ua впевнений, що Берінчик не цікавий американській публіці, а тому його бої не принесуть достатньо прибутку топ-боксерам дивізіону. Саме в цьому ексчемпіон вбачає відсутність у резюме Дениса поєдинків з найкращими легковаговиками світу.

«Не так просто провести бій з Шакуром Стівенсоном, Девіном Хейні чи з Гарсією, Девісом. Це топ-боксери, які боксують з відомими бійцями. Не треба забувати, що бокс – це не тільки спорт, а й бізнес та великі гроші. 

Девіс та Берінчик за свій бій не зможуть заробити багато грошей, бо українець не виступав в США та невідомий місцевій публіці. Тому такий поєдинок нецікавий великим промоутерам. Ну і не просто домовитися з топ-боксером», – сказав Сенченко.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу В’ячеслав Сенченко, Андрій Котельник та Аліна Шатернікова висловилися щодо переносу бою Усика та Тайсона.

  • Нагадаємо, що свій останній бій Берінчик проводив у серпні минулого року проти шведа Ентоні Їгіти (27-4-1, 10 КО).
  • Українець здобув перемогу за очками одноголосним рішенням суддів.