«Подискутував у барчику»: Шатернікова поговорила з промоутером Усика і людиною Ломаченка щодо травми Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
353
1 голос
«Подискутував у барчику»: Шатернікова поговорила з промоутером Усика і людиною Ломаченка щодо травми Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Ексчемпіонка світу та Європи з професійного боксу і віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатаренікова відреагувала на зрив поєдинку Тайсона Ф’юрі та Олександра Усика.

Тайсон Ф’юрі отримав розсічення після тренувального поєдинку, а тому його бій з Олександром Усиком не відбудеться 17 лютого, як це планувалося раніше.

Аліна Шатернікова в ексклюзивному інтерв’ю Sport-express.ua відзначила, що обговорювала з промоутером Усика той факт, що зараз дуже безпечні шоломи.

«Я отримала смс від Олександра Красюка, коли інформації про зрив бою ще не було у пресі. Ми з ним обмінялися нецензурною лексикою в плані цієї ситуації з Ф’юрі. І трошки «початилися» з приводу, що зараз такі круті шоломи на тренуванні і, як це могло статися».

Ексчемпіонка зізналася, що не вірить у травму під час спарингу, але має свої варіанти місць та ситуацій, де британець міг отримати пошкодження.

«Я спілкувалася ще з одною людиною з команди Ломаченка і він говорить, що скільки був у тренувальних таборах, то ніколи на них не бачив такого розсічення у боксерів високого класу. Я так пожартувала, що, може, це він з кимось з команди або спаринг-партнерів подискутував у роздягальні чи барчику», – сказала Шатернікова.

  • Новою датою бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі оголошено 18 травня. Поєдинок відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.