Усик – Ф’юрі: колишній чемпіон світу розкрив, кому вигідний зрив бою за титул абсолюта

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2163
0 голосів
Усик – Ф’юрі: колишній чемпіон світу розкрив, кому вигідний зрив бою за титул абсолюта
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA В’ячеслав Сенченко поділився думками щодо зриву поєдинку Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі.

Тайсон Ф’юрі отримав розсічення під час проведення спарингу, як каже команда британця, тож бій з Олександром Усиком перенесли на 18 травня.

Кому з двох боксерів це могло бути вигідно? В’ячеслав Сенченко в ексклюзивному інтерв’ю для Sport-express.ua заявив, що вважає, що дана ситуація більше на користь британського боксера, аніж нашого чемпіона.

«Думаю, що ніхто не «виграв», але це більше пішло на користь Ф’юрі. Тому що, я вважаю, у нього табір був неповноцінним і після Нганну Тайсон був у не найкращій формі. 

Також у нього не було часу на відновлення після того бою, бо потрібно було відразу розпочинати новий тренувальний табір. Тому для Ф’юрі дата поєдинку була не дуже приємною. Так сталося, що він отримав розсічення, але це йде на користь Тайсону, а не Усику», – сказав Сенченко.

  • Усик та Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.