«У нас є гарантії з обох сторін, і вони це знають»: чи буде вечір боксу у випадку відмови Ф'юрі або Усика від бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
253
0 голосів
«У нас є гарантії з обох сторін, і вони це знають»: чи буде вечір боксу у випадку відмови Ф'юрі або Усика від бою
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Організатор вечорів боксу серії Riyadh Season Туркі Аль аш-Шейх заявив, що якщо Тайсон Ф'юрі або Олександр Усик не зможуть битися 18 травня, то для другого бійця буде знайдена заміна.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розповів про перенесення поєдинку між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком з 17 лютого на 18 травня:

«18 травня у нас буде поєдинок Усик – Ф'юрі. Якщо Усик злякається – я покличу для Тайсона Джошуа, якщо злякається Тайсон – я покличу будь-якого бійця, якого захоче Усик. Це від мого імені. У нас є гарантії з обох сторін, і вони це знають.

Я хочу розповісти вам дещо, що є таємницею. Тайсон не хоче, щоб я це розповідав. Він хотів битися 17-го числа навіть з розсіченням, і я сказав: «Я не збожеволів, щоб випустити тебе в ринг з цим розсіченням». Це буде цирк, а не бій», – сказав Аль аш-Шейх в коментарі для MMA Fighting.

Раніше організатори поєдинку оголосили санкції, які можуть бути застосовані до обох боксерів, якщо хтось з них відмовиться від поєдинку у перенесену дату.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.