«Остання спроба, коли ми можемо провести цей бій»: Усик або Ф'юрі виплатять штраф у випадку зриву поєдинку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
175
0 голосів
«Остання спроба, коли ми можемо провести цей бій»: Усик або Ф'юрі виплатять штраф у випадку зриву поєдинку
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Організатор поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі оголосив санкції, які можуть бути застосовані до обох боксерів, якщо хтось з них відмовиться від поєдинку у перенесену дату.

Бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі офіційно перенесено на 18 травня 2024 року.

Поєдинок мав відбутись 17 лютого, однак британський боксер отримав травму під час спарингу.

Організатор поєдинку Туркі Аль аш-Шейх оголосив санкції, які можуть бути застосовані до обох боксерів, якщо хтось з них відмовиться від поєдинку у перенесену дату:

«Остання спроба, коли ми можемо провести цей бій, і я визначив дату – 18 травня. Я маю гарантії від обох боксерів – 10 мільйонів доларів, якщо хтось відмовиться від бою, то їх отримає його суперник. Ці 10 мільйонів будуть взяті з їхніх особистих коштів», – заявив голова Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії в коментарі для MMA Fighting.

  • Зазначимо, що команда Олександра Усика спробує домовитися про бій на 17 лютого із хорватським боксером Філіпом Хрговичем (17-0, 14 KO), який є обов’язковим претендентом за лінією IBF.
  • Останнім поєдинком українця залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.