«Все зламано через цього циганського покидька»: Шатернікова прокоментувала розсічення Ф’юрі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
30333
0 голосів
«Все зламано через цього циганського покидька»: Шатернікова прокоментувала розсічення Ф’юрі
Олександр Усик, фото: Google
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова відреагувала на інформацію про те, що чемпіон WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) отримав травму під час спарингу.

Аліна Шатернікова прокоментувала травму Ф’юрі, назвавши британця покидьком. Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу не вірить, що Тайсон отримав пошкодження під час тренування.

«Насправді шокова ситуація. Я дуже засмучена, розуміючи, в якому стані знаходиться Усик. Він понад два місяці працював, викладаючись на 1000%, вийшов на пікову форму. І це все зламано через цього циганського чи то барона, чи то покидька, чи то клоуна, хто знає, як його можна назвати. 

Незрозуміла ситуація: як можна саме таке розсічення отримати на спарингах, коли у тебе два тижні до бою? Я не вірила. Нам показали відео, але я з цього відео нічого не зрозуміла. Тому я трошки скептик щодо того, що це сталося прямо на тренуванні. Але я вірю в те, що це реально розсічення, і я знаю, що накладено 10 швів», – сказала Шатернікова в коментарі для Трибуни.

  • Організатори бою Усик – Ф'юрі перенесли вечір боксу 17 лютого на невизначений термін.
  • Представники Усика намагалися знайти Олександру нового суперника на 17 лютого. Про готовність боксувати з українцем заявив обов'язковий претендент за лінією IBF Філіп Хргович.
  • Шатернікова також розповіла в коментарі для Sport-express.ua, як Василь Ломаченко зумів покинути нашу країну та поїхати на підготовку до бою з Джорджем Камбососом.