«На відновлення знадобиться принаймні 90 днів»: колишній катмен Ф’юрі висловився про розсічення британця

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
295
0 голосів
«На відновлення знадобиться принаймні 90 днів»: колишній катмен Ф’юрі висловився про розсічення британця
Тайсон Ф’юрі, фото: Google
Хорхе Капетілло, колишній катмен чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), поділився думками про те, скільки часу знадобиться британцю для відновлення після травми, яку він отримав під час спарингу.

Колишній катмен Ф’юрі висловився про відновлення Тайсона. Ф’юрі отримав серйозне розсічення, яке не дозволить йому вийти на поєдинок.

«Я б сказав, що на відновлення після розсічення під час спарингу знадобиться принаймні 90 днів. Сподіваюся, бій зможе відбутися влітку, тому що це такі сумні новини.

Розсічення має добре зажити, і тоді Тайсон зможе повернутися до строю, повернутися до тренувань і в табір. Тож це точно триватиме принаймні кілька місяців», – сказав Капетілло в коментарі для Boxing Scene.

Капетілло працював з Ф’юрі під час бою з Отто Валліном. Тоді Тайсон також отримав розсічення.

  • Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого. Тайсон отримав розсічення під час спарингу в тренувальному таборі. Нова дата проведення поєдинку наразі невідома. 
  • Менеджер українця Егіс Клімас сказав, що може пройти «кілька місяців», перш ніж Ф'юрі буде готовий то бою. Водночас як повідомляє Boxing News, 17 лютого замінити Ф’юрі у бою з Усиком може хорватський боксер 31-річний Філіп Хргович (17-0, 14 КО), який є обов’язковим претендентом за лінією IBF.