Камбосос готується до бою з Ломаченком з «російськими вбивцями»: шокуюче зізнання найближчого суперника Василя

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
354
0 голосів
Камбосос готується до бою з Ломаченком з «російськими вбивцями»: шокуюче зізнання найближчого суперника Василя
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Колаж: Getty Images
Австралійський боксер Джордж Камбосос розповів, як буде готуватися до бою проти українця Василя Ломаченка за титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

Боксер Джордж Камбосос (21-2, 10 KO) поділився подробицями своєї підготовки до дуелі із Василем Ломаченком (17-3, 11 KO).

Боєць заявив, що хоче краще зрозуміти суть радянської школи боксу.

«У мене дуже хороший тренер Антон, один із головних олімпійських тренерів у росії. До нас приїжджають російські вбивці. Колишні радянські вбивці приходять, щоб перевірити мене та дати мені правильну роботу».

Камбосос впевнений, що такий підхід допоможе йому мати успіх у майбутньому.

«Мій стиль треба вдосконалювати проти хлопців, які мають європейський, російський, радянський, український стиль. Ми привозимо до Австралії правильних хлопців. [...] Табір буде дуже приватним. Табір буде дуже закритим у моєму спортзалі, приватним, де ми будемо працювати. Це все, що має значення».

Також спортсмен підкреслив, що для нього бій із Ломаченком матиме, в першу чергу, спортивне значення.

«Я зосереджений на перемозі у цьому бою. Як я вже сказав. Справа не в грошах. Справа не в завоюванні поясів. Те ж саме з Ломаченком. У нас є і те, і інше. Справа в спадщині і в тому, щоб побити цю легенду», – сказав Камбосос в інтерв’ю YouTube-каналу Fighthype.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • Востаннє українець виходив у ринг у травні минулого року. Тоді він за очками одноголосним рішенням суддів пограв американцю Девіну Хейні (31-0, 15 КО).