«Пограбований» ексчемпіон світу кинув виклик Ломаченку: боксер вибрав фаворита бою українця з Камбососом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5304
0 голосів
«Пограбований» ексчемпіон світу кинув виклик Ломаченку: боксер вибрав фаворита бою українця з Камбососом
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Британський боксер легкої ваги Максі Хьюз (26-6-2, 5 KO) дав прогноз на майбутній бій між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом за титул IBF.

Ексчемпіон світу у легкій вазі за версією IBO (2021-2023) Максі Хьюз висловився про довгоочікуваний поєдинок між Василем Ломаченком (17-3, 11 КО) та Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).

Хьюз розчарований тим, що сам не отримав можливості зустрітися з українцем.

«Мені було дуже боляче, коли я побачив оголошення про те, що Камбосос б'ється з Ломаченком. Я подумав: «Покидьок, це маю бути я!». Це має бути мій бій з одним із найелітніших хлопців цієї епохи. Що є те є. Мені доведеться знову зустрітися із Хосе Сепедою».

Однак британець впевнений, що ще зможе побитися із Ломаченком.

«Пройду Сепеду і отримаю шанс поборотися з Ломаченком. Мабуть, оскільки їм наказано битися за вакантний пояс, їхній наступний бій має бути проти обов'язкового претендента. Я розберуся із Сепедою, і тоді мій наступний бій буде проти Ломаченка».

У протистоянні Ломаченка проти Камбососа Хьюз віддає перевагу українцю, однак зазначає, що можна чекати на сюрпризи, якщо бій триватиме усю дистанцію. Допомогти супернику українця можуть «домашні стіни».

«Ломаченко переможе, якщо тільки із ним щось не трапилося за той рік, коли він був відсутній. Але я просто не можу уявити, щоб Ломаченко програв Джорджу. Лише якщо Камбосос пройде повну дистанцію. Оскільки бій відбуватиметься в Австралії, ми побачимо рішення, подібне до останнього».

Хьюз досі вважає, що Камбососу у крайньому поєдинку проти нього у липні минулого року несправедливо присудили перемогу за очками рішенням більшості суддів (111-117, 113-115, 114-114).

«Що мені дійсно подобається, так це те, що люди не забули про те рішення, і щоразу, коли щось говориться про Джорджа, ви заглядаєте в коментарі й гарантовано завжди бачите щось на кшталт «Джордж не переміг Максі» або «Максі пограбували», – заявив Хьюз в інтерв’ю Boxing News.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа запланований на 12 травня;
  • Востаннє українець виходив у ринг у травні минулого року. Тоді він спірно поступився за очками одноголосним рішенням суддів (113-115, 112-116, 113-115) американцю Девіну Хейні (31-0, 15 КО) у дуелі за звання абсолюта.