«Ломаченко дуже багато зробив для України»: український боксер назвав причину мовчання ексчемпіона про війну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
977
0 голосів
«Ломаченко дуже багато зробив для України»: український боксер назвав причину мовчання ексчемпіона про війну
Василь Ломаченко. Фото: Google
Претендент на тимчасовий чемпіонський пояс за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук поділився думками щодо мовчання Василя Ломаченка на тему війни нашого народу з рф.

Сергій Богачук вважає, що мовчання Василя Ломаченка на тему війни в нашій країні пов’язане з тим, що у нього є в рф друзі та шанувальники, як і в Україні.

«Можливо, хоче для всіх бути хорошим. Скоріш за все, що і тут, і там (в росії) має друзів. Але я цього не розумію».

Українець додає, що колишній чемпіон на початку повномасштабної війни знаходився в Україні та вступив до територіальної оборони, а його теперішня поведінка Богачуку не зрозуміла.

«Хоча спочатку, коли все починалося, Лома іде у ТРО, а потім в США приїжджає та вже поводить себе так, що все нормально і росіяни – братський народ.

Якби я спілкувався з ним, то міг би сказати більше, але бачу тільки те, що показують ЗМІ. Проте Ломаченко дуже багато зробив для України. А чому зараз така позиція? Не розумію», – розповів Богачук в ексклюзивному інтерв’ю Sport-express.ua.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа запланований на 12 травня.
  • Останній свій поєдинок українець проводив у травні минулого року проти американця Девіна Хейні (31-0, 15 КО). Ломаченко програв дуель за звання абсолюта за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Богачук народився у Вінниці, але проживає у Лос-Анджелесі (США), де готується до березневого бою з американцем Себастьяном Фундорою (20-1-1, 13 КО) за звання тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі.