Україна не отримає другого абсолютного чемпіона світу: в США зробили категоричну заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
958
0 голосів
Україна не отримає другого абсолютного чемпіона світу: в США зробили категоричну заяву
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Український претендент на тимчасовий чемпіонський титул WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (23-1, 23 КО) дав прогноз на бій Василя Ломаченка проти Джорджа Камбососа.

Боксер Сергій Богачук в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився власними очікуваннями від поєдинку Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) проти австралійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) за титул IBF у легкій вазі. Він прогнозує перемогу земляка.

«Думаю, що Ломаченко повинен виграти, хоча я давно про нього нічого не чув і не знаю, в якій він формі і як веде підготовку».

Також Богачук відповів, чи вірить у те, що 35-річний Ломаченко зможе стати абсолютом.

«Не думаю, адже його найкращий час вже пройшов», – заявив боксер.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа запланований на 12 травня;
  • Останній свій поєдинок українець проводив у травні минулого року проти американця Девіна Хейні (31-0, 15 КО). Ломаченко програв дуель за звання абсолюта за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Богачук народився у Вінниці, але проживає у Лос-Анджелесі (США), де готується до березневого бою з американцем Себастьяном Фундорою (20-1-1, 13 КО) за звання тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі;
  • Нагадаємо, що першим абсолютом від України став Олександр Усик (21-0, 14 КО), який із 2018 по 2019 рр. володів поясами WBO, WBC, IBF и WBA у крузервейті перед переходом у суперважку вагу.