Хірн поділився думками про перспективи Девіна Хейні: промоутер згадав бій американця проти Ломаченка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
226
0 голосів
Хірн поділився думками про перспективи Девіна Хейні: промоутер згадав бій американця проти Ломаченка
Василь Ломаченко та Девін Хейні. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн поділився думками про перспективи американського боксера та чемпіона WBC у першій напівсередній вазі Девіна Хейні у дивізіоні.

Промоутер Едді Хірн поділився думками щодо перспектив свого підопічного та чемпіона WBC у першій напівсередній вазі Девіна Хейні:

«Хейні став зіркою – до речі, він заслуговує на це. Бо двічі літав в Австралію, там переміг Камбососа, здолав Ломаченка. Забудьте, наскільки близьким був поєдинок з Василем – Девін все одно вийшов у ринг з ним, а багато хто не зробив би цього. Потім Хейні зробив солдаут в Сан-Франциско.

Він стає зіркою, до того ж є хорошим хлопцем. Його наступним суперником може бути Бенн. Він хоче, щоб я спробував організувати його. Конор теж бажає цього. Девін може битися з Матіасом, Раяном, Джервонтою. Зараз він у справді хорошій позиції», – сказав Хірн в коментарі для ProBox TV.

  • Зазначимо, що Девін Хейні переміг Василя Ломаченка у травні 2023 року за очками роздільним рішенням суддів.
  • Американець після того матчу залишив вакантними всі чотири титули легкого дивізіону, аби сконцентруватися на продовженні кар'єри у суперлегкій вазі.
  • Український колишній чемпіон світу Василь Ломаченко свій наступний бій проведе проти ексволодаря усіх титулів у легкій вазі Джорджа Камбососа.