«Не хочу дивитися, як йому завдають шкоди та б'ють»: відомий тренер відправляє Ломаченка на пенсію

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
571
0 голосів
«Не хочу дивитися, як йому завдають шкоди та б'ють»: відомий тренер відправляє Ломаченка на пенсію
Василь Ломаченко. Фото: Google
Відомий американський наставник Роберт Гарсія, який свого часу працював з Ентоні Джошуа, висловився щодо віку Василя Ломаченка та ймовірного завершення кар’єри українцем.

Роберт Гарсія вважає, що Василь Ломаченко у свої 35 років є віковим боксером, якому варто задуматися про завершення професійних поєдинків.

«Ломаченко вже віковий боєць, і я не хочу дивитися, як йому завдають шкоди та б'ють. Не знаю, наскільки це правда, але я чув, що він думав про те, щоб більше не битися та завершити кар'єру».

Фахівець не виключає, що українець планує перемогти Джорджа Камбососа та піти з боксу чемпіоном.

«Стати чемпіоном і, можливо, заверши кар'єру як чемпіон. Або стань чемпіоном, влаштуй великий бій, зароби кілька мільйонів, а потім піди. Це можливо у випадку з Ломою. 

Я говорю вам, що, згідно з чутками, він навіть не хотів битися з Камбососом і планував закінчити кар'єру. Тому, можливо, стань чемпіоном і піди як чемпіон», — сказав Гарсія в інтерв'ю YouTube каналу ESNEWS.

  • Нагадаємо, що Ломаченко свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Після цієї поразки він взяв паузу в виступах. Наступний поєдинок українець проведе у квітні цього року року.
  • Тоді він протистоятиме Джорджу Камбососу за титул IBF.