Колишній чемпіон світу відреагував на останній бій Ломаченка: фанати назвали справжнього переможця поєдинку

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
14558
0 голосів
Колишній чемпіон світу відреагував на останній бій Ломаченка: фанати назвали справжнього переможця поєдинку
Бій Василь Ломаченко – Девін Хейні. Фото: Getty Images
На думку Карла Фроча, саме Василь Ломаченко є справжнім переможцем бою з Девіном Хейні. Як вважає ексчемпіон світу в другій середній вазі, бій був максимально близький до звання поєдинку року.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі за лініями WBO (2008-2011), IBF (2012-2015), WBA (2013-2015) Карл Фроч, розмірковуючи над поєдинком року, згадав і поділився своєю думкою щодо реального переможця бою між Василем Ломаченком та Девіном Хейні.

Як вважає британець, бій мав всі шанси претендувати на звання поєдинку року. В підсумку він назвав таким бій у жіночому боксі між Шантель Кемерон і Кеті Тейлор (95-95, 98-92, 96-96 на користь другої).

«Люди думають, що саме Ломаченко виграв цей бій. Цей поєдинок був близький до звання бою року, але навколо нього є негатив», – сказав Фроч у ефірі YouTube-каналу TalkSPORT.

З Фрочем погоджуються і вболівальники:

Will_Rucker3_AD: «Хейні програв Ломаченку».

KennyIMO: «Лома виграв 7:5, Хейні не міг перемогти Лому».

CS-pl8fc: «Лома однозначно виграв цей бій».

Daff2007: «У Ломи відібрали перемогу».

JB-td9fz: «Лома побив Хейні. Це було пограбування, у Хейні розбите обличчя, і його бачили, як він питав свого батька, що йому робити, оскільки Лома здолав його після сьомого раунду. Хейні повинен провести матч-реванш».

yuashua13: «До 12 раунду Лома вже був з рахунком 7:4, Хейні відвезли до школи. Хейні провів чотири твердих удари по корпусу за весь бій, і після його удару знизу він отримав прямий джеб, і вони якимось чином віддали бій Хейні 😂 😂 😂».

dotrat4lifes: «Не великий фанат Ломаченка, але в мене немає сумнівів, що він надер дупу Хейні. Більшість уболівальників боксу, бійців і ЗМІ вважали, що Ломаченко переміг Хейні, який був щонайменше на 10 кілограмів важчим».

pvillarmusica: «Найбільше пограбування десятиліття, Ломаченко виграв».

Але знайшлися і фанати, які стали на захист Хейні:

powpow9560: «Хейні явно виграв. Фанати Ломи ніколи не зможуть змиритися з його поразкою».

Yoztravels79: «Хейні виграв 8-4 у легкій роботі».

majesticcamels4198: «Думаю, я дав Ломі два раунди в кращому випадку. Його швидкі удари не були ефективними».

nobull9483: «Хейні виграв цей бій. Лома виграв свої раунди переконливіше, але Хейні виграв більше раундів, але з невеликим відривом».

rodneyntlemo: «Хейні легко переміг 9-3».

Pigeoning: «Як би я не ненавидів Хейні та його статус найбезсоромнішого вагового хулігана, який коли-небудь існував, він, будучи виснаженим голодом напівсередньоваговиком, безумовно, переміг Лому. Лома нічого не зробив в 12-му раунді. Просто віддав його. Я був глибоко розчарований цим виступом». 

prirkyl1279: «8:4 на користь Хейні. Щоб стати чемпіоном, потрібно перемогти чемпіона. Лома остаточно виграв лише чотири раунди. Парні раунди повинні дістатися чемпіону».

  • Ломаченко свій останній бій провів у травні саме проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Після цієї поразки він взяв паузу в виступах, яка закінчиться у квітні 2024 року.
  • Тоді він протистоятиме Джорджу Камбососу за титул IBF.
  • Хейні ж після перемоги над українцем звільнив усі пояси у легкій вазі та перейшов до вищої вагової категорії.
  • Девін у першому поєдинку в першій напівсередній вазі виграв у Реджиса Прогрейса пояс WBC.