Ломаченко проведе чемпіонський бій з Камбососом: промоутер українця назвав дату і місце поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
311
0 голосів
Ломаченко проведе чемпіонський бій з Камбососом: промоутер українця назвав дату і місце поєдинку
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу Василя Ломаченко Боб Арум поділився останньою інформацією щодо поєдинку нашого співвітчизника з австралійцем Джорджем Камбососом.

Василь Ломаченко проведе поєдинок за звання чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF проти австралійця Джорджа Камбососа у квітні в Австралії. Про це розповів промоутер українського боксера Боб Арум.

«Ми намагаємося завершити переговори про поєдинок за звання чемпіона світу в легкій вазі між Ломаченком і Камбососом. Я дійсно впевнений, що ми досягли великого прогресу. Я вірю, що бій відбудеться у квітні в Австралії. Я з нетерпінням його чекаю. Австралія - чудова країна», – сказав Арум сайту BoxingScene.

Раніше ми повідомляли, що бій українця та австралійця пройде 13 або 14 квітня.

  • Бій проти Камбососа буде для Ломаченка першим з травня 2023 року. Тоді українець поступився за рішенням суддів у поєдинку з Девіном Хейні, який захистив чемпіонські пояси WBA, WBC, WBO та IBF.
  • Джордж Камбосос востаннє виходив на ринг влітку, коли переміг Максі Г'юза. Цьому поєдинку передували два бої проти того-таки Хейні, якому австралієць у 2022 році програв звання чемпіона світу в легкій вазі.