Чісора намагався завадити Усику перемогти Джошуа та Дюбуа: відомо, що робив британський ветеран

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
6158
0 голосів
Чісора намагався завадити Усику перемогти Джошуа та Дюбуа: відомо, що робив британський ветеран
Олександр Усик та Дерек Чісора. Фото: Google
Британський ветеран надважкої ваги Дерек Чісора розповів, що давав поради своїм співвітчизникам Ентоні Джошуа і Даніелю Дюбуа перед їхніми поєдинками проти українця Олександра Усика.

Дерек Чісора вважає, що у поєдинку з Олександром Усиком, який британець програв за очками, він доставив неприємності українському чемпіону.

«Я показав усім шаблон, як можна в нього виграти, але люди вважали за краще робити все по-своєму. Я говорив, що треба бути у формі та використовувати перевагу в габаритах, саме так».

Британець зізнався, що хотів завадити Усику перемогти Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа, коли радив їм перейняти його тактику на бій з українцем.

«Я приїжджав до Ей-Джея і наполягав, щоб він займався цим після спарингів, але він цього не зробив. Те ж саме я сказав Даніелю Дюбуа, але і до нього мені не вдалося достукатися, — сказав Чісора в інтерв'ю Саймону Джордану

  • Нагадаємо, що першочергово бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком мав відбутися 23 грудня, але після бою британця з Франсісом Нганну зустріч боксерів було перенесено на два місяці (17 лютого).
  • Олександр Усик двічі переміг Джошуа рішенням суддів, а Дюбуа нокаутував у дев’ятому раунді.