Не Усик і не Ф’юрі: відомий американський тренер вибрав найкращого боксера суперважкої ваги

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
376
0 голосів
Не Усик і не Ф’юрі: відомий американський тренер вибрав найкращого боксера суперважкої ваги
Ентоні Джошуа. Фото: Instagram
Якщо Ентоні Джошуа перебуває у психологічній готовності, то британця не перемогти, а його талант – найкращий у хевівейті. Так вважає екстренер Джошуа Роберт Гарсія.

Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія спрогнозував перебіг бою між Ентоні та Деонтеєм Вайлдером, який очікується у 2024 року.

За словами Гарсії, британця м'язами наділила природа:

«Джошуа – природжений атлет. Люди кажуть, що він занадто багато фокусується на вазі, але він навіть не працює з нею. Він просто м'язистий чувак, так склалося природньо. Він багато бігає. Навички, які він має, сила, яку він має, можуть перемогти будь-кого».

Також американець зазначив, що в найкращих моральних кондиціях Джошуа Ентоні не перемогти:

«Якщо він психологічно готовий, його не зупинити. Коли справа доходить до таланту, він, напевно, найкращий. Якщо хтось сумнівається в собі, то це буде проблемою, але якщо він зможе це виправити, то зможе побити будь-якого з цих важковаговиків».

Наостанок Гарсія у інтерв'ю YouTube-каналу Little Giant Boxing розповів, чи мав би Джошуа шанси у поєдинку проти Вайлдера:

«Звичайно, так. У Вайлдера також було кілька поганих поразок, Ф'юрі його дуже сильно побив. Ви не знаєте, чи Деонтей вже не той, що раніше, джеб може відправити його в нокаут. Таке трапляється в боксі. Один нокаут може змінити всю твою кар'єру».

  • Джошуа та Вайлдер боксуватимуть 23 грудня у Ер-Ріяді: Ентоні зустрінеться з Отто Валінном, а Деонтею протистоятиме Джозеф Паркер.
  • Нагадаємо, що саме тоді та саме там мав відбутися абсолютний бій у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі, але поєдинок було перенесено на трохи більше ніж два місяці.
  • Якщо Джошуа та Вайлдер виграють свої бої, то в 2024 році вони боксуватимуть в очній зустрічі.
  • Ентоні двічі програв Усик: в 2021 році британець не зумів утримати пояси IBF, WBO та IBO, а наступного року поступився у бою-реванші.
  • До поєдинку в 2022 році Джошуа готував саме Гарсія.