Промоутер Ломаченка робить ставку на ймовірного суперника українця: що сказав Арум

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
312
0 голосів
Промоутер Ломаченка робить ставку на ймовірного суперника українця: що сказав Арум
Шакур Стівенсон та Василь Ломаченко. Фото: Facebook
Легендарний американський промоутер Боб Арум порівняв двох своїх бійців, американця Шакура Стівенсона та українця Василя Ломаченка, давши зрозуміти, на кого саме у майбутньому буде робити ставку.

Боб Арум стверджує, що Шакур Стівенсон володіє всіма якостями, що і Василь Ломаченко, але американець ще може розвиватися, бо молодший за українця.

«Стівенсон володіє навичками Ломаченка, але він набагато молодший. Тому в нього набагато більше можливостей для подальшого розвитку. Я думаю, що Шакур стане легендарним бійцем. Я буду здивований, якщо він не стане найвидатнішим бійцем усіх часів», - сказав Арум у коментарі Рroboxtv

Таким чином, промоутер дав зрозуміти, що планує заробляти гроші на імені та боях Стівенсона.

  • Колишній чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO (2019–2020) та другій напівлегкій вазі за версіями WBO (2021–2022) та WBC (2022) в другій напівлегкій вазі Стівенсон заявляв про бажання провести бій з Ломаченком.
  • Американцю мали призначити бій з українцем за вакантний титул у легкій вазі. Однак українець відмовився вийти в ринг.
  • Раніше промоутер Ломаченка Егіс Клімас повідомив, що після поразки в титульному бою від Девіда Хейні в травні 2023 року Василь вирішив взяти паузу до наступного року.
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.