Відомий наступний суперник Ломаченка: український боксер битиметься з екс-чемпіоном світу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4040
0 голосів
Відомий наступний суперник Ломаченка: український боксер битиметься з екс-чемпіоном світу
Василь Ломаченко. Фото: Google
Наступним суперником українського боксера Василя Ломаченка стане австралієць Джордж Камбосос. Обидва суперники є екс-чемпіонами світу в легкій вазі.

Промоутер австралійця Джорджа Камбососа Лу Дібелла заявив, що його поєдинок з Василем Ломаченко може пройти навесні 2024 року:

«Рання весна. Я думаю, що Джордж буде кращим у цьому бою. Я чекаю від нього більшого», – заявив промоутер австралійського боксера в коментарі для Boxing Scene.

Менеджер українця Егіс Клімас підтвердив, що невдовзі бій із Камбососом буде офіційно підтверджено, повідомляє BatmanBoxing.

Зазначимо, що Джордж Камбосос відібрав пояси легкої ваги у американця Тео Лопеса, але потім програв двічі поєдинки за всі чотири титули Девіну Хейні зі США.

  • Раніше промоутер Ломаченка Егіс Клімас повідомив, що після поразки в титульному бою від Девіда Хейні в травні 2023 року Василь вирішив взяти паузу до наступного року.
  • До цього українець у жовтні 2020 року також за очками програв Лопезу, віддавши власні титули за версіями WBA Super, WBO та The Ring.