Усик – Ф’юрі: Красюк повідомив, коли буде оголошено остаточну дату бою за абсолюта

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
10840
0 голосів
Усик – Ф’юрі: Красюк повідомив, коли буде оголошено остаточну дату бою за абсолюта
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк – розповів про процес організації бою свого клієнта проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, розповів, чи може команда українця дати Ф’юрі додатковий час на підготовку до чемпіонського поєдинку.

«Це залежить від того, як він проведе цей час. Якщо це приведе його до кращої форми та кращого настрою, то однозначно так. Але ми пам’ятаємо, що Тайсон після перемоги над Володимиром Кличко провів час перед реваншем не найкращим чином».

Промоутер у суботу, перед спілкуванням із саудівськими офіційними особами, які планують протистояння, також повідомив, коли вболівальники нарешті можуть почути остаточну дату проведення матчу.

«Ми плануємо зробити деякі оголошення наступного тижня. Послухайте, ці люди дуже професійні, у них величезні знання та досвід у спорті. Тому вони докладають усіх зусиль, щоб задовольнити всі бажання та потреби бійців», – сказав Красюк Шарлотті Дейлі з Mail Sport на The Hook.

  • Зазначимо, що орієнтовно бій між Усиком та Ф’юрі повинен відбутися на початку наступного року;
  • У 2015 році Ф’юрі переміг Кличка за очками одностайним рішенням суддів. Матч-реванш між ними так і не відбувся, бо британець відмовився від усіх своїх титулів через психологічні проблеми, депресію та проблеми із наркотиками. Пуза Ф’юрі затягнулася тоді до 2018 року.