«Слухай, тіп, давай займайся своєю роботою»: Усик розповів про поїздку на передову та бесіду з братами Кличко

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
223
0 голосів
«Слухай, тіп, давай займайся своєю роботою»: Усик розповів про поїздку на передову та бесіду з братами Кличко
Олександр Усик з бійцями ЗСУ. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів про свою поїздку на передову та методи, якими допомагає бійцям ЗСУ.

Олександр Усик розповів, що мав поїздку на передову і відверту розмову з бійцями ЗСУ.

«Їздив підтримати хлопців – своїх знайомих, з якими тренувався багато років, коли був в спортроті. Це виключно психологічна допомога.

Я хотів до них туди, але вони кажуть: «Слухай, тіп, давай займайся своєю роботою, в тебе гарно це виходить, ти допомагаєш нам. І вали звідси».

Також Усик розказав, що хоч і був не на «нулі», але відчув, що таке війна максимально жорстко. 

«Коли вийшов з машини, ми шли по окопам, були прильоти. Ми там чекали, і я про що подумав.

Я почав нюхати, що відбувається? Там смертю пахне».

Мав Усик і розмову з мером Києва, колишнійм чемпіоном світу у надважкому дивізіоні Віталієм Кличком і його братом Володимиром.

«Розмовляв з обома братами Кличками. Коли ми тільки на початку вступили в тероборону, я спілкувався з Віталієм Володимировичем.

Він каже: «Молодець, що ти там, все таке, але ти більше зробиш, якщо будеш говорити в Європі і Америці про те, що в нас відбувається. І ти зможеш допомогти своїй країні трошки по-іншому», – розповів Усик в інтерв'ю TNT Sports Boxing.

  • Олександр Усик в своєму наступному бої має боксувати з Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між українцем та британцем мав відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.