«Це тайсонівська гра, щоб мене розслабити»: Усик висловився про перемогу Фʼюрі над Нганну

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
905
0 голосів
«Це тайсонівська гра, щоб мене розслабити»: Усик висловився про перемогу Фʼюрі над Нганну
Олександр Усик, фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) прокоментував перемогу володаря поясу WBC Тайсона Фʼюрі (34-0-1, 24 КО) над ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну (0-1, 0 КО).

Олександр Усик висловився про перемогу Фʼюрі над Нганну.

«Круто все було, неймовірний вечір. Мені сподобалося сидіти в рингсайді та спостерігати за всім, що відбувається. Коли я побачив нокдаун, я трошки запереживав. Знаєте, я насамперед дуже хвилювався за Ф’юрі. Тому що я думав, що можуть бути якісь порушення. Та я навіть кричав Тайсону, щоб він працював джебом і рухався.

З точки зору боксу Тайсон переміг. Мені взагалі здається, що це тайсонівська гра, щоб якось мене розслабити. Але я розумію, що мені потрібно зробити дуже багато роботи, щоб вийти з ним у ринг та здобути перемогу. Але якщо Ф’юрі грав, то я думаю, що він має отримати «Оскар», – сказав Усик в коментарі для TNT Sports.

  • Ф’юрі побував у нокдауні у бою з Нганну, але здобув перемогу роздільним рішенням суддів.
  • Українець та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.