Нганну вразив боксерську спільноту боєм з Ф’юрі: відомі потенційні суперники бійця – один з них програвав Усику

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
505
0 голосів
Нганну вразив боксерську спільноту боєм з Ф’юрі: відомі потенційні суперники бійця – один з них програвав Усику
Тайсон Ф'юрі та Френсіс Нганну. Фото: Getty Images
Конголезець Френсіс Нганну яскраво провів бій з Тайсоном Ф’юрі і тепер може зустрітися на боксерському ринзі з Ентоні Джошуа чи Деонтеєм Вайлдером.

Менеджер колишнього чемпіона UFC Френсіс Нганну Маркель Мартін заявив, що його підопічний вів перемовини про бій з Деонтеєм Вайлдером.

«Є кілька варіантів, що обговорюються. Але останнім часом найбільше розмов про бій з Ентоні Джошуа, правда? Ми вже мали попередні переговори з Деонтеєм Уайлдером. І, звичайно ж, не виключено реваншу з Ф'юрі».

Менеджер не виключає і ймовірного поєдинку з Ентоні Джошуа.

«Але, мабуть, сьогодні саме Ентоні схожий на раннього лідера. Знаю, що промоутер AJ вважає, що для його бійця це плюва справа. Але, якщо чесно, я так само впевнений у перемозі Нганну. І я не впевнений, що Джошуа хоче цього бою», — сказав Мартін у коментарі MMA Fighting.

  • Нагадаємо, що Нганну у своєму дебютному боксерському поєдинку поступився Ф'юрі за очками, але зумів відправити британця у нокдаун.
  • У вересні 2021 року Ентоні програв титули чемпіона IBF, WBA, IBO, WBO українцю, а в серпні 2022 року поступився в бою–реванші.
  • Олександр Усик та Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Поєдинок між спортсменами має відбутися в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.Але, можливо, пройде і у березні.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.