«Нам потрібно чекати»: тренер Чжілея назвав проблему, яка заважає організації бою проти Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
240
0 голосів
«Нам потрібно чекати»: тренер Чжілея назвав проблему, яка заважає організації бою проти Усика
Олександр Усик та Чжан Чжілей. Фото: Google
Наставник тимчасового чемпіона світу за версією WBO в надважкій вазі Чжана Чжілея (26-1-1, 21 КО) Шон Джордж поділився думками про поєдинок свого підопічного з українцем Олександром Усиком (21-0, 14 KO).

Шон Джордж вважає, що у найближчому майбутньому Олександр Усик не проведе поєдинок з його боксером Чжаном Чжілеєм через те, що українець може битися проти Тайсона Ф'юрі або Філіпа Хрговича.

«Потрібно говорити з промоутерами про це. З мого розуміння, в Усика є обов'язковий поєдинок проти Хрговіча, або в нього є вибір побитися з Тайсоном Ф'юрі, щоб об'єднати титули. 

Завжди є перешкоди для реалізації поєдинку, ось чому я дійсно не говорю про Усика. Тому що цей поєдинок не буде найближчим, як ми на це не будемо дивитися».

Тренер зазначив, що колишній володар титулу тимчасового чемпіона світу за версією WBO Джо Джойс, який поступився китайцю, стикався з такими самими проблемами.

«Якщо в нього не буде об'єднання титулів, то спочатку він проведе бій проти обов'язкового претендента. Нам потрібно чекати. Така ж проблема була і в Джойса», — сказав фахівець в інтерв’ю для Thaboxingvoice. 

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії.
  • Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.