«Він не переможе»: Холіфілд назвав фаворита бою за звання абсолюта між Усиком і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
51042
0 голосів
«Він не переможе»: Холіфілд назвав фаворита бою за звання абсолюта між Усиком і Ф’юрі
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Евандер Холіфілд вважає, що українцю Олександру Усику не до снаги перемогти британця Тайсона Ф’юрі. На його думку, із цим завдання краще міг би впоратися земляк Ф’юрі – Ентоні Джошуа.

Американець Евандер Холіфілд заявив, що чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик не впорається із володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

«Ні, Усик не переможе Ф'юрі. Як на мене, Тайсон показав, що він чудовий боєць. Серед усіх суперважкоатлетів він єдиний, хто здатний вносити корективи, а це робить тебе краще».

На думку експерта, кращим суперником для Ф’юрі може бути Ентоні Джошуа.

«Джошуа – ідеальний боєць для поєдинку з Ф'юрі, тому що вони однакового зросту. Результат бою визначить той, хто виявиться сильнішим. Здається, що тут потрібно віддати перевагу Джошуа, але поки що їхній бій не відбудеться, це тільки припущення», - сказав Холіфілд в інтерв'ю Boxing Social.

  • Зазначимо, що зріст Усика складає 191 см, Ф’юрі – 206 см, Джошуа – 198 см;
  • Усик у своїй кар’єрі двічі перемагав Джошуа у 2021 та 2022 роках. Обидва рази українець здобував звитягу по очках;
  • Бій між Ф’юрі та Усиком за звання абсолютного чемпіона світу запланований пройде 23 грудня або у січні наступного року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.