«Я з Ломаченком не спілкуюсь більше двох років»: Гвоздик зробив відверту заяву

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
879
0 голосів
«Я з Ломаченком не спілкуюсь більше двох років»: Гвоздик зробив відверту заяву
Василь Ломаченко. Фото: Google
Ексчемпіон світу, український боксер напівважкого дивізіону Олександр Гвоздик поділився думками про іншого вітчизняного бійця Василя Ломаченка та пояснив, чому не спілкується з ним.

Олександр Гвоздик в інтерв’ю Sport-express.ua відверто заявив, що не підтримує спілкування з Василем Ломаченком і причина тут не в тому, що легковаговик немає чіткої позиції щодо війни в Україні.

«Я з Ломаченком не спілкуюсь більше двох років. І не через велику війну в Україні. Це наша особиста з ним справа. Тому не знаю, як він почувається психологічно». 

Колишній чемпіон світу вважає, що Ломаченко за рівнем фізичної підготовки є одним з топових бійців свого дивізіону.

«Якщо в нього ще є мотивація, то за потенціалом він не поступається нікому у своїй ваговій категорії. В нього відмінні фізичні кондиції і бій з Хейні це зайвий раз довів».

Проте боксер з напівважкої ваги невпевнений, що Василь все ще має мотивацію продовжувати виходити в ринг.

«Але чи хоче Ломаченко боксувати? Якщо вже немає амбіцій, якщо його его не потребує підживлення у вигляді перемог, то навіщо мучитись? 

Якщо ніщо вже не змушує його прокидатися о п’ятій ранку на пробіжку, то вже досить. На безбідне життя Ломаченко собі заробив», — сказав Гвоздик.

  • Нагадаємо, що свій останній бій Ломаченко провів 20 травня 2023 року проти американця Девіна Хейні. Цей чемпіонський бій українець програв по очках рішенням суддів;
  • Після поразки Ломаченко оголосив про бажання взяти паузу у поєдинках до кінця року.