Сенченко обрав між Усиком та братами Кличками: хто найсильніший супертяж України в історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
708
1 голос
Сенченко обрав між Усиком та братами Кличками: хто найсильніший супертяж України в історії
Брати Клички. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у на напівсередній вазі В’ячеслав Сенченко поділився думками щодо найсильнішого представника України у надважковій категорії в історії.

В’ячеслав Сенченко (чемпіон світу в 2009-12 роках за версією WBA у першій напівсередній вазі) зінався, що йому важко обрати, хто сильніший – Олександр Усик, Віталій чи Володимир Клички.

«Ну важко сказати. Це зовсім різні боксери, різні епохи. Не можна сказати, що хтось з них є сильнішим. Вони не боксували між собою офіційно, тому зараз сказати, хто сильніший, хто слабший дуже важко. Тут міг би перемогти як Кличко, так і Усик.

Тому такі порівняння мені не дуже подобаються. Якщо був би бій, тоді було б все ясно по факту, а так казати щось важко. Це різні боксери і за стилем, і за технікою‎», – сказав ексбоксер у коментарі Ukrsport.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.