Кличка навіть не згадав: Льюїс назвав суперника з найсильнішим ударом – хто вразив легенду боксу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
272
0 голосів
Кличка навіть не згадав: Льюїс назвав суперника з найсильнішим ударом – хто вразив легенду боксу
Віталій Кличко демонструє Ленноксу Льюїсу міць свого удару. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс (41-2-1, 32 KO) розповів, хто найсильніше лупцював його на рингу за час професійних виступів.

У британця Леннокса Льюїса або коротка пам’ять, або ж навпаки, дуже гарна і він просто не хоче згадувати свій останній бій у професійній кар’єрі, де його ледь не здолав українець Віталій Кличко.

Виявляється, містер Льюїс вважає, що жоден з його суперників, а в професіоналах таких було аж 41, не бив його так сильно, як американець Шеннон Бріггс (60-6-1, 53 KO).

«Бріггс, безумовно, знав, як вкласти в удар усю свою масу тіла.

На жаль для нього, у поєдинку зі мною потрібен повний комплект, тому однієї сили недостатньо», – сказав Леннокс в інтерв’ю Boxing Social.

  • Льюїс і Бріггс билися 28 березня 1998 році. Британець захистив титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC, здобувши перемогу в п’ятому раунді технічним нокаутом.
  • Бій Леннокс Льюїс – Віталій Кличко, після якого британець пішов на спортивну пенсію, відбувся 21 червня 2006 року в Лос-Анджелесі. Судді зупинили бій в 6 раунді через сильне розсічення і кровотечу у Кличка-старшого. 
  • Перемогу технічним нокаутом присудили Ленноксу Льюїсу.