Усик назвав справжню причину поразки Джошуа від Дюбуа: українець розставив крапки у бою колишніх суперників

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
172
2 голоси
Усик назвав справжню причину поразки Джошуа від Дюбуа: українець розставив крапки у бою колишніх суперників
Ентоні Джошуа та Даніел Дюбуа. Фото: Getty Images
Український чемпіон світу з боксу у хевівейті за версіями WBC, WBA та WBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) висловився про матч між колегами за дивізіоном британцями Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) та Даніелем Дюбуа (22-2, 21 КО).

Боксер Олександр Усик розібрав бій між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа, за підсумками якого останній став володарем поясу IBF.

Українець пояснив, чому фаворит програв зустріч.

«Проблемою була його робота ніг. Проблемою був менталітет. Проблемою було все. Мені здалося, що я бачу чоловіка з обличчям Ей Джея, але всередині він був зовсім іншим».

На думку спортсмена, Джошуа дозволив перемогти себе надто легко.

«Він виглядав не так, як ми очікували. Ви бачили його праву руку, вона була повністю [внизу] на його грудях. Ви знаєте, його підборіддя було підняте, це було як [подарунок], казка для будь-якого боксера», – наводить слова Усика British Boxing News.

  • Нагадаємо, що у вересні Дюбуа переміг Джошуа нокаутом у п’ятому раунді;
  • Проти Джошуа Усик бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за титули WBA, WBO та IBF останній виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • З Дюбуа українець зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.