«Що ще можна зробити? Він вже всього досяг»: колишній чемпіон світу заявив, що Усик піде з боксу до кінця 2025 року

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
190
0 голосів
«Що ще можна зробити? Він вже всього досяг»: колишній чемпіон світу заявив, що Усик піде з боксу до кінця 2025 року
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Хасім Рахман розповів про стан і майбутнє надважкої ваги, заявивши, що Олександр Усик, Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа завершать кар'єру у 2025 році.

Колишній чемпіон світу Хасім Рахман заявив, що Олександр Усик, Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа підуть з боксу до кінця 2025 року:

«Я вважаю, що Олександр повинен битися з переможцем бою-реваншу Джошуа – Дюбуа, а потім завершити з боксом. Чоловік зробив усе, що можна зробити в боксі. Він один із найвидатніших чемпіонів усіх часів. Він золотий медаліст Ігор, абсолютний чемпіон важкої та надважкої ваги. Що ще можна зробити? Він усе це зробив.

Вірю, що Усик нокаутує Ф'юрі в реванші. Він знає, що може покласти його на ринг і завдати йому болю, і тепер я думаю, що матиме впевненість. Я думаю, що і Ф’юрі, і Усик, і Джошуа підуть з боксу до кінця 2025 року. Отже, залишиться ціла низка молодих хлопців і кілька Мартінів Баколе», – сказав Рахман в коментарі для Boxing News 24/7.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.