«Даніель знає це»: названо боксера, який знищить Дюбуа – це не Усик, не Джошуа і не Ф’юрі

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
1510
0 голосів
«Даніель знає це»: названо боксера, який знищить Дюбуа – це не Усик, не Джошуа і не Ф’юрі
Мартін Баколе та Олександр Усик. Фото: X
Даніелю Дюбуа варто напружитися. Тренер з боксу Біллі Нельсон вважає, що Мартін Баколе впевнено переможе кривдника Джошуа і навів свої аргументи з приводу заяви.

Тренер відомого боксера в надважкій вазі Мартіна Баколе (20-1, 15 КО), Біллі Нельсон, поділився своїми думками про шанси свого підопічного в можливому поєдинку з Даніелем Дюбуа (22-2, 21 KO):

«Мартін Баколе на рівень вищий за Даніеля Дюбуа. Рівнями. Він вже довів це йому в спарингу, коли змусив його кинути, зламав йому ніс. Він зробив з ним все це, і це було лише тоді, коли він був готовий на 60% і проводив спаринг на другій передачі».

🔥Читайте також: WBO оновила рейтинг боксерів: які місця в ньому займають Усик, Гвоздик і інші українці

Нельсон впевнений, що дюбуа побоїться виходити в ринг проти Баколе.

«Він знищить Даніеля, Даніель це знає. Даніель знає це. Якщо вони думають, що я несу нісенітницю, то нехай виходять на бій, і ми з радістю це доведемо. Вони не вийдуть на бій. І знаєте, ми не можемо їх звинувачувати. Команда Френка Воррена ніколи не погодиться на бій, якщо Мартін не стане обов'язковим претендентом»,– цитує Нельсона SecondsOut Boxing News.

21 вересня 2024 року відбувся поєдинок британців у надважкій вазі – Ентоні Джошуа проти Даніеля Дюбуа. В п'ятому раунді Дюбуа нокаутував Джошуа після трьох нокдаунів.

  • Проти Джошуа український чемпіон WBC, WBA та WBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за титули WBA, WBO та IBF останній виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • З Дюбуа Усик зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.
  • Також Олександр переміг роздільним рішенням суддів Ф’юрі.