Джошуа завершить кар’єру після поразки від Дюбуа? Колишня жертва Усика дав чітку відповідь на питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
119
1 голос
Джошуа завершить кар’єру після поразки від Дюбуа? Колишня жертва Усика дав чітку відповідь на питання
Ентоні Джошуа падає у нокаут. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкому дивізіоні Ентоні Джошуа розповів, чи планує він завершувати боксерську кар’єру після поразки у титульному бою від Даніеля Дюбуа.

У ніч з суботи на неділю Ентоні Джошуа у битві за чемпіонський титул за версією IBF сенсаційно програв своєму співвітчизнику Даніелю Дюбуа на очах у Усика нокаутом у п’ятьом раунді.

Після поразки Ентоні, який двічі поступався нашому чемпіону, зізнався, що він та його команда намагалися створити історію.

«Завжди тримайте голову високо. Ми спробували досягти успіху, але не змогли. Ми кинули кістки втретє. Ми намагаємося творити історію британського боксу, і я гадаю, що ми це робимо».

Британець сказав. Що не планує йти з боксу і продовжить кар’єру.

«Ви, мабуть, питаєте, чи хочу я продовжувати битися? Звичайно, я хочу продовжувати боксувати. Ось чому я сказав: «Ми спробували досягти успіху, але не змогли,

Що це означає зараз? Ми втечемо і виживемо, щоб боротися другого дня. Я воїн», – наводиться слова Джошуа Boxing News 24.

  • Відзначимо, що Усик також перемагав і Дюбуа.
  • Іншими трьома головними поясами у надважкому дивізіоні (WBA, WBO, WBC) володіє українець, який 21 грудня 2024 року проведе бій-реванш проти Тайсона Ф'юрі.