«Нас чекає найграндіозніший бій в історії»: промоутер назвав поєдинок, який очікує весь світ – без Усика, але з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
16609
5 голосів
«Нас чекає найграндіозніший бій в історії»: промоутер назвав поєдинок, який очікує весь світ – без Усика, але з Ф'юрі
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Едді Хірн, промоутер британця Ентоні Джошуа, розповів про те, що його клієнт та Тайсон Ф'юрі повинні провести очний двобій до кінця 2025 року.

Промоутер Едді Хірн заявив про те, що Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) та Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) повинні провести очний бій найближчим часом:

«Я думаю, що бій Джошуа – Ф'юрі відбудеться незалежно від того, переможе Ф'юрі в реванші чи ні, але масштаб бою залежить від їхніх наступних результатів. Крайній термін – кінець 2025 року, безумовно.

Якщо Джошуа переможе Дюбуа, а Ф'юрі переможе Усика, нас чекає найграндіозніший бій в історії цього виду спорту.  Якщо хтось із них програє, а інший переможе, це все одно буде бій монстрів», – сказав Хірн в коментарі для ВВС.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.
  • Бій Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа пройде 21 вересня у Лондоні. На кону стоятиме пояс IBF, який залишив вакантним Олександр Усик.