Росіянин, який перемагав Усика та Гвоздика, відзначився заявою: чи стане він конкурентом Джошуа і Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
20101
10 голосів
Росіянин, який перемагав Усика та Гвоздика, відзначився заявою: чи стане він конкурентом Джошуа і Ф’юрі
Артур Бетербієв та Олександр Усик. Фото: Google
Об'єднаний чемпіон світу в напівважкій вазі росіянин Артур Бетербієв, який свого часу перемагав Олександра Усика та Олександра Гвоздика, висловився про можливість зміни вагової категорії після перемоги в бою з володарем титулу WBA Дмитром Біволом.

Артур Бетербієв не планує підніматися у більш важкий дивізіон, а повністю зосереджений на найближчому поєдинку.

«Зараз я хочу досягти своїх цілей у цьому дивізіоні. Подивимося, що станеться після цього бою. Можна отримати проблеми в будь-якій вазі. Я зараз не зосереджений на зміні вагової категорії», – сказав росіянин у коментарі Вoxingnews24.

Нагадаємо, що, після тріумфу Усика над Ф’юрі, Валентин Ост`янов в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua заявив, що на сьогоднішній день у нашого абсолюта немає конкурентів у надважкій вазі, але додав, що у майбутньому Бетербієв може стати гідним опонентом українцю у королівському дивізіоні.

  • Наступний бій росіянин мав провести 1 червня в Ер-Ріяді проти співвітчизника Дмитра Бівола, проте через травму ноги Артура поєдинок було перенесено. Нова дата – 12 жовтня.
  • У 2019 році Гвоздик програв технічним нокаутом об’єднавчий бій канадцю російського походження Бетербієву.

Як завершувалися бої Усика та Бетербієва у минулому

  • У 2007 році під час матчевої зустрічі між Україною та Росією переміг Бетербієв - 12:10.
  • Українець та росіянин билися на чемпіонаті світу 2011 року в Баку, де перетнулися у чвертьфіналі турніру. Тоді Усик здобув перемогу за очками (17:13), а згодом виграв турнір.
  • Друга зустріч відбулася вже на Олімпіаді-2012 року в Лондоні. В 1/4 фіналу Бетербієв знову зійшовся з українцем. Як роком раніше, судді віддали перемогу Усику (17:13), який і виграв турнір.