Скандальний український боксер зазнав нищівної поразки: критика Усика знищили вже у другому раунді

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
24178
4 голоси
Скандальний український боксер зазнав нищівної поразки: критика Усика знищили вже у другому раунді
Іван Редкач. Фото: Google
Український боксер-професіонал ​​Іван Редкач, який виступає у легкій вазі, втратив пояс чемпіона світу за версією USBA, програвши американцю Хосе Сепеді.

Гострий на язик боксер  ​​Іван Редкач був жорстко битий американцем Хосе Сепедою, не протримавшись і двох повних раундів.

Побиття українця сталося у ніч на 7 вересня в Темекуа (США), де відбувся боксерський турнір Pechanga Resort & Casino.

Іван Редкач, який до бою був чемпіоном світу за версією USBA в легкій вазі, у бою проти Хосе Сепеди виглядав вкрай безпорадним і коли американець втретє відправив українця у нокдаун ще до завершення другого раунду, рефері зупинив бій. 

Нагадаємо, що Редкач «потролив» Олександра Усика за епізод у п'ятому раунді бою проти Даніеля Дюбуа, коли той вдарив українця в пах. Намагався знущатися у словесній формі Іван і з інших своїх співвітчизників, зокрема Василя Ломаченка та Олександра Гвоздика.

Читайте також: «Фани збираються, щоб подивитися, як його відправлять в нокаут»: Гвоздик про українського боксера-скандаліста.

  • Для Івана Редкача це був 33 поєдинок у кар'єрі. На його рахунку 24 перемоги, 8 поразок (5 – нокаутами), один бій завершився внічию.