Не Усик – Ф’юрі: непереможний український суперважковаговик назвав найкращий бій сучасності

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2071
1 голос
Не Усик – Ф’юрі: непереможний український суперважковаговик назвав найкращий бій сучасності
Владислав Сіренко. Фото: Google
Український суперважковаговик Владислав Сіренко поділився думкою про найкращий бій сучасності. Непереможний боксер виділив поєдинок, у якому програв його співвітчизник.

Владислав Сіренко відверто сказав, що бій Володимира Кличка з Ентоні Джошуа для нього є найкращим у сучасній історії боксу.

«‎Чесно кажучи, коли ви запитали мене про це, першим мені спав на думку бій Кличко - Джошуа. Я не знаю чому, але він прийшов мені в голову. Це бій, у якому я отримав багато емоцій. Можливо, тому що я вболівав за Володимира, оскільки він українець».

Наш співвітчизник зізнався, що той поєдинок викликав у нього неймовірні емоції.

«Коли Володимир звалив Джошуа, я навіть не можу описати свої почуття. Це було типу: «Вау! Що відбувається?» Я дуже добре пам'ятаю цей бій і свої емоції. Це було здорово‎», – сказав українець у коментарі Ютуб-каналу BWTM SPORTS GAMING.

Нагадаємо, що поєдинок Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа, що відбувся у квітні 2017 року. Він завершився тим, що британець захистив свій титул чемпіона світу за версією IBF, а також виграв вакантні пояси IBO та суперчемпіона WBA.

  • Сіренко (21-0, 18 КО) проведе свій наступний бій на профі-ринзі вже 1 жовтня. Ім'я свого опонента наш співвітчизник дізнається пізніше.
  • Владиславрозпочав професійну кар'єру у травні 2017 року і відтоді залишається непереможеним у 21 поєдинку поспіль.
  • У 2021 році Владислав здобув титул чемпіона WBO Asia Pacific у хевівейті після перемоги над співвітчизником Андрієм Руденком.
  • У 2013-му він став віцечемпіоном Європи серед молоді у найважчому дивізіоні.