Усик ні нащо не впливає, а Тайсон може завадити своїм рішенням: озвучено план проведення бою Джошуа – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1463
2 голоси
Усик ні нащо не впливає, а Тайсон може завадити своїм рішенням: озвучено план проведення бою Джошуа – Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Турки Аль аш-Шейх має намір провести бій між британцями Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) незалежно від результату поєдинку «Циганського короля» з Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

Тайсон Ф'юрі може не напружуватися у бою-реванші з Олександром Усиком, адже «Циганський король» гарантовано матиме ще один гучний поєдинок у своїй кар’єрі. Такий висновок можна зробити після заяви Турки Аль аш-Шейх.

Голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії виказав бажання провести сутичку Тайсона з Ентоні Джошуа і неважливо, як завершиться бій Ф'юрі з нашим співвітчизником.

«‎Для бізнесу бій Ф'юрі та Джошуа – це величезна подія. Якщо в реванші переможе Усик, я все одно хочу побачити бій Ф'юрі проти Джошуа, якщо вони приймуть його. Я не намагатимуся влаштувати третій бій між Усиком і Джошуа до бою Ф'юрі та Джошуа». 

Є лише одна причина, яка завадить бою – відхід на пенсію Ф'юрі. 

«Але ви не знаєте майбутнього. Уявіть, що Тайсон після бою з Усиком захоче піти на пенсію... Я зроблю йому пропозицію, але якщо він відмовиться, що я можу вдіяти?" – сказав Аль аш-Шейх в інтерв'ю ТalkSPORT.

  • Джошуа проведе бій з Дюбау 21 вересня за титул IBF.
  • Реванш Усика і Тайсона заплановано на 21 грудня.