«Йому ніхто нічого не дарує»: Усик зізнався, чому віддав пояс WBC Зеленському

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
3556
4 голоси
«Йому ніхто нічого не дарує»: Усик зізнався, чому віддав пояс WBC Зеленському
Володимир Зеленський і Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик зробив подарунок президенту України Володимиру Зеленському. У якості презенту виступив трофей, здобутий у бою з Тайсоном Ф’юрі.

Український боксер Олександр Усик нещодавно зробив особливий подарунок президенту України Володимиру Зеленському, передавши йому свій титул WBC у суперважкій вазі. Усик пояснив свій вчинок тим, що Зеленський, як і він сам, є справжнім бійцем, і заслуговує на цей символ перемоги.

«Я подарував йому пояс. Він спортсменам там 2-3 дні робив подарунки (на День незалежності, – прим. SE). А йому ніхто нічого не дарує, тільки беруть у нього», – сказав Усик в ефірі тік-ток каналу hnatyshynoxana.

🔥Читайте також: Зеленський вручив «Ордени Свободи» Усику і Харлан: раніше тільки два спортсмени отримували таку нагороду

Цей титул Усик здобув у поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, ставши абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі. Його жест став символом підтримки та вдячності президенту, який, на думку Усика, також веде свою боротьбу за країну.

  • Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між українцем та британцем відбудеться 21 грудня 2024 року.