Чемпіон WBC назвав переможця можливого бою Ломаченка і Девіса: Стівенсон сказав все, що він думає про українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
686
3 голоси
Чемпіон WBC назвав переможця можливого бою Ломаченка і Девіса: Стівенсон сказав все, що він думає про українця
Василь Ломаченко та Джервонта Девіс, колаж: Sport-express.ua
Американський володар титулу WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (22-0, 10 КО) висловився про можливий бій між колегами за дивізіоном – Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

Боксер Шакур Стівенсон висловився про можливий поєдинок між українським володарем титулу IBF Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та земляком чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

«Ломаченко – це все ще Ломаченко. Він пройшов свій розквіт, але він все ще боєць високого рівня. Він все ще еліта. Коли я дивився його бій з Камбососом, я подумав, що цей хлопець все ще на висоті».

Він вважає, що переможе Девіс, але це буде непросто.

«Так, я вважаю, що Танк його поб'є. Але я думаю, що він може створити деякі проблеми для Танка, яких ми ніколи раніше не бачили. Ні, я не буду шокований, якщо він поб'є Танка», – сказав Стівенсон в інтерв’ю YouTube-каналу DAZN Boxing.

При цьому Шакур незадоволений тим, що Ломаченко дуже розбірливий у питанні вибору суперників.

«Але саме тому я розчарований тим, як він рухається, тому що з його рівнем майстерності ти маєш бути типу «будь-хто може дістати його, що сталося?». Він так не рухається».

Бій між Ломаченком та Девісом міг відбутися наприкінці цього року, однак українець прийняв рішення більше не битися у 2024-му після своєї травневої перемоги над австралійцем Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО).