Усик розповів про боксерів, з якими хоче провести поєдинки: є лише два бої, які цікавлять українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3651
0 голосів
Усик розповів про боксерів, з якими хоче провести поєдинки: є лише два бої, які цікавлять українця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, що зацікавлений у проведенні реваншу проти Тайсона Ф'юрі, а також у третьому бою проти Ентоні Джошуа.

Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) заявив, що зацікавлений у проведенні двох поєдинків у надважкій вазі:

«Ну, це реванш із Ф’юрі і, можливо, третій поєдинок із Джошуа. Тільки із цими двома хлопцями ще цікаво, далі вже хай молодь підтягується та працює.

Для мене не є метою зібрати весь «Медісон Сквер Гарден», для мене є метою зібрати «Олімпійський» у Києві в мирний час. Цього дуже б хотілося. «Медісон» – круте місце, але хочеться свою публіку порадувати», – заявив Усик в коментарі для NV.

  • Ентоні Джошуа та Олександр Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за пояси WBA, WBO та IBF українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.