«‎Для чого ви ж топите своїх?»: Богачук розкритикував українських фанів боксу – що трапилося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
576
1 голос
«‎Для чого ви ж топите своїх?»: Богачук розкритикував українських фанів боксу – що трапилося
Сергій Богачук. Фото: Google
Колишній український тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-2, 23 KO) розкритикував наших співвітчизників, які вболівають проти своїх.

Сергій Богачук заявив, що багато американців вболівали за нього у програному бою з Ортісом, а ось деякі українці підтримували його суперника.

«Дуже багато хто пише в коментарях, всі підтримують мене, всі кажуть, що я виграв, що я був кращий. Завдяки цьому бою я став тут (в США – прим. СЕ) дуже відомим. 

І розумієш… Я це скажу. Американці – за мене, 90% мексів за мене, і тут, б###ь, заходиш у коменти: «Я з України, але я за Ортіса. Ортіс виграв».

Боксер сказав, що українці не вміють радіти успіхам своїх співвітчизників.

«Ну пацани... Не вміють наші люди порадіти. Замість того, щоб порадіти за своїх, вони навпаки. У частини наших людей є така херня, що «мені не треба добре, хай краще в когось буде погано», знаєш. 

У нього самого все херово, але от йому краще, коли в когось буде гірше. Замість того, щоб порадіти, вони навпаки топлять, намагаються десь вколоти, вкусити, спровокувати. Так дуже негарно».

Колишній тимчасовий чемпіон світу дав пораду вітчизняним фанатам боксу.

«Якщо бачать чи чують ці люди, то я хотів би їм передати, щоб не займалися фігньою, а навпаки – раділи за наших. Я вважаю, що це класно, коли твій земляк досягає якихось висот і стає кимось. 

Навпаки – порадій, що це твій земляк, що ви з однієї країни і займаєтесь однією справою. У тебе не вийшло – слава Богу, що в нього вийшло. Навпаки, порадійте. Це наша спільна перемога».

Сергій не розуміє, як можна вболівати проти своїх.

«Я це казав і кажу: я хочу мотивувати наших людей на перемоги, хочу показати, що ми сильний народ, сильна нація. Я це роблю заради цього, знаєш. Так само і ви порадійте, підтримайте. 

Для чого ви ж топите своїх? Від цього ж краще нікому не стане», – сказав Богачук в інтерв’ю на YouTube-каналі «Тайк Майсон».

  • У ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою;
  • Раніше промоутер Богачука – Том Леффлер – розповідав, що українець свій наступний бій може провести 21 грудня в андеркарді матчу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.