Кроуфорд не перший, а Цзю поза топ-3: Богачук назвав трьох найкращих боксерів першого середнього дивізіону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
68
1 голос
Кроуфорд не перший, а Цзю поза топ-3: Богачук назвав трьох найкращих боксерів першого середнього дивізіону
Сергій Богачук. Фото: Google
Колишній український тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-2, 23 KO) висловився щодо того, хто входить до трійки найкращих боксерів його дивізіону.

Сергій Богачук впевнений, що Себастьян Фундора є найкращим боксером у його дивізіоні. А ось Теренс Кроуфорд лише замикає топ-3 рейтингу укрїнця.

«Перше місце – Фундора, друге – Мадримів, третє – Цзю. Гаразд, давайте на третє місце поставимо Кроуфорда. Все вірно, щось я завищив Цзю. Це просто він 12 раундів із Фундорою вистояв. Послухайте, перед боєм із Фундорою Цзю так завищили, казали, що він його нокаутує». 

Також наш співвітчизник розповів, як допоміг виграти гроші своїм друзям на ставках.

«Я казав: «Пацани, цього не буде. Слухайте мене, він програє». І ті, хто послухав мене, виграли гроші. Декілька людей поставили ставку на Фундору і виграли гроші», – сказав українець в інтерв'ю YouTube-каналу ТАЙК МАЙСОН. 

  • У ніч з 10 на 11 серпня Ортіс переміг Богачука за очками рішенням більшості суддів, попри те, що двічі побував у нокдауні протягом бою;
  • Раніше промоутер Богачука – Том Леффлер – розповідав, що українець свій наступний бій може провести 21 грудня в андеркарді матчу Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.